Miltä anaaliseksi tuntuu karvainen alapää

Miltä anaaliseksi tuntuu karvainen alapää Nauti suihkusta rauhassa ja ajele karvat vasta viimeiseksi. (KUVA: Colourbox) Älä laita bikinirajaan mitään, mitä et laittaisi kasvoillesi. Pyyhe. Toisaalta paljaassa ihossa kosketus tuntuu voimakkaammin. Askewin mukaan karvat lakkaavat kasvamasta tietyn pisteen jälkeen, kuten. Miltä miehestä tuntuu naisen karvaton pillu nussiessa tai nuollessa? Ajatteletko, että Ja tuossa nuolemisessa se on kyllä mahtavan siistiä ei ole karvat tiellä. kaikki alapään karvat (en siis vaan tuosta ylhäältä edestä) ja musta tuntuu että voi yhtikäs mitään, pitää vain poistaa karvat jollain keinolla, jos ei niitä halua.

Toisaalta paljaassa ihossa kosketus tuntuu voimakkaammin. Askewin mukaan karvat lakkaavat kasvamasta tietyn pisteen jälkeen, kuten. kaikki alapään karvat (en siis vaan tuosta ylhäältä edestä) ja musta tuntuu että voi yhtikäs mitään, pitää vain poistaa karvat jollain keinolla, jos ei niitä halua.

Osaako joku perustella miksi posliini alapää naisella on se "normi"? Seksielämää epäillään huonommaksi kuin posliininaisilla ja varsinkin suuseksi, ja myös fyysisesti mukavampi kun koskettaessa ei tunnu karvat vaan.

9 sääntöä alapään karvojen siistimiseen - ja yksi ehdoton sääntö terän säilytykseen!

Miltä anaaliseksi tuntuu karvainen alapää Aihe vapaa 'aloittaja vieras Kun sellainen järisyttävä himo vie, sellaisia asioita ei edes huomaa.

Meillä mieskin ajelee karvansa. Ei tarvinnut koskaan ajella karvoja pois. Joillakin se edistää esim. Järjestä seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail